PERFORMANȚĂ

Performanța este mentalitatea care determină creșterea continuă, aceasta ducând spre atingerea unor obiective dinamice, care tind spre rezultate tot mai înalte.

Conceptul TCH® Performance este constituit din îmbinarea competențele teoretice cu experiența în pregătirea fizică din perspectiva condiționării fizice și a dezvoltării mentale pentru performanță, cu suportul tehnologiei avansate oferite de Sparta Science. Pus în aplicare în diverse medii, TCH® Performance aduce rezultatele garantate atât sportivilor profesioniști care practică sporturi individuale ori de echipă, cât și organizațiilor care doresc să ofere angajaților beneficii pentru creșterea nivelului de pregătire fizică și mentală, evitând accidentările. Totodată, aplicarea conceptului în structurile de învățământ oferă elevilor și studenți un vector de dezvoltare și educație sănătoase.

sporturi individuale

Pregătire fizică specifică atletului are beneficiile reflectate în sportul practicat. Planificarea strictă a activităților, dozarea antrenamentelor în funcție de realitatea sportivului pentru creșterea graduală a randamentului acestuia în funcție de calendarul competițional.

sporturi de echipe

Pregătire fizică adecvată sportului practicat, dezvoltare capacităților individuale, corelate cu obiectivele echipei. Planificarea activităților complementare de pregătire fizică în baza unei evaluări susținute de cea mai nouă tehnologie în domeniu, urmat de un program strict de monitorizare.

ORGANIZAȚII

Semnificațiile și rezultatele practicării sportului de către angajați la nivelul unei organizații pot produce transferul unei importante mentalități din sportul de performanță. Accentul se pune pe pregătire, planificare și cunoaștere nu doar pe analiza rezultatelor și a cauzelor care au stat la baza acestora.

INSTITUȚII DE ÎNVĂȚĂMÂNT

Protejăm și educăm tinerii prin sport. Impactul pozitiv pe care activitatea sportivă îl are asupra rezultatelor procesului de învățământ este recunoscut. Rezultate academice superioare, incluziunea și participarea sunt fundamentale pentru sănătatea și pregătirea pentru viitor a tinerilor. Pentru aceasta este nevoie de activități fizice planificate cu această intenție și de o implementare efectivă.

EVALUARE

Cunoașterea biodinamicii corpului uman, cea mai importantă etapă în performanță.

TEHNOLOGIE

Accesarea prin tehnologie a unui volum mare de date despre realitatea fiecărui sportiv și integrarea rezultatelor în planul de antrenament.

PLANIFICARE

Designul programului de antrenament unui plan de antrenament bazat pe evaluare și obiective având viziunea realizării celei mai înalte performanțe.

MONITORIZARE

Evaluarea periodică pe parcursul perioadei de pregătire. Compararea cu valorile inițiale și adaptarea planului de antrenament.

EDUCAȚIE

Conștientizarea potențialului și a resurselor personale ale sportivului, creșterea încrederii și a autonomiei în pregătire.

REDUCEREA RISCULUI DE ACCIDENTARE

Toți atleții, amatori sau profesioniști indiferent de nivelul la care practică sportul, sunt expuși la riscuri care decurg din exigențele fizice la care corpul lor este supus. Programul TCH® Performance utilizând tehnologia Sparta Science, stabilește riscurile individuale ale fiecărui atlet în baza unei evaluări specifice și proiectează un plan de antrenament și prevenție cu scopul de a obține o reducere a acestor riscuri.

Folosind tehnologia Sparta Science la TCH® Performance reușim să prevenim riscurile de accidentare a atleților, fie amatori ori profesioniști,  creștem eficiența planurilor de prevenție și antrenament iar prin reevaluare periodică validăm ori adaptăm planurile atât la nivel individual cât și de echipă.

CREȘTEREA PERFORMANȚEI SPORTIVE

Dezvoltarea condiției fizice generale urmate de creșterea capacității fizice specifice sportului practicat sunt realizate cu sisteme de antrenament și echipamente profesionale care sunt utilizate în contextul unui proiect individualizat, monitorizat și adaptat obiectivelor stabilite. 

EDUCAȚIE SPORTIVĂ

Performanța sportivă, așa cum de altfel este valabil în orice domeniu de activitate, se bazează pe învățarea continuă. Educația în valorile performanței sportive este un proces central în viața unui performer. Acest proces pornește de la o profundă asimilare a informațiilor de bază despre: sportul de performanță practicat, contextul în care sportivul activează – viața extra sportivă a acestuia în care nutriția, refacerea și disciplina sunt parametri deosebit de importanți – și controlul mental necesar nivelului de performanță vizat. Educația unui sportiv de performanță este pentru consecvență, perseverență, pentru sacrificii și pentru obținerea rezultatelor prin străduință, prin dedicare totală obiectivelor stabilite. Prin educație sportivul descoperă viziunea propriei performanțe, decide unde vrea să ajungă și parcurge drumul spre împlinire cu determinare și curaj. O educație completă a unui sportiv de performanță include și un plan de viață pentru perioada post competițională, caracterizat de integritate și coerența dobândite.

SPORTIVII NOȘTRI DE SUCCES

Echipa de volei masculin Steaua București - Vice campioană națională în sezonul competitiv 2022 - 2023, o performanță neatinsă în ultimii 32 de ani.

STEAUA BUCUREȘTI - volei masculin

Lotul Național al României - volei masculin - Locul 7 la Campionatul European 2023, cea mai buna clasare din ultimii 40 de ani.

ECHIPA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI - volei masculin

Pasiunea cu care Ileana și Radu se dedică pregătirii fizice personalizate fiecărui atlet și prin eficiența pe care o imprimă fiecărui antrenament se reflectă în rezultatele Elizei, medaliată la campionatele naționale și internaționale de înot. La TCH® Studio Eliza se bucură de o atmosferă pozitivă, caldă și prietenoasă astfel, ea reușește să se concentreze pe atingerea obiectivelor propuse.

ELIZA DIAMANDESCU - înot

La TCH® Studio am găsit nu doar profesionalismul de care am nevoie pentru pregătirea mea fizică dar și o a doua familie. Pe Ileana și pe Radu, pentru implicarea și susținerea pe care o primesc din partea lor, îi consider părinții mei sportivi. Ei înțeleg cu ce ne confruntăm noi sportivii de performanță, greutățile, oboseala și obstacolele pe care trebuie să le depășim în pregătirea noastră pentru competițiile dificile de nivel național și internațional. Mă antrenez la TCH® Studio din toamna anului 2021, aici am învățat cât de importantă este pregătirea fizică pentru mine ca sportivă de performanță, am învățat să cred în mine, dobândind forța și curajul de a trece peste orice dificultate.

ROXANA DINCĂ - dans sportiv

În urmă cu aproximativ un an căutam pe cineva care ar fi putut să mă ajute să-mi descopăr și să-mi depășesc limitele fizice prin pregătire adecvată. Îmi doream să am alături pe cineva care să mă înțeleagă, să vrea să mă cunoască și să vrea să mă sprijine în armonizarea pregătirii fizice cu obiectivele mele. Toate acestea le-am găsit la TCH® Studio alături de Ileana și Radu.

TEODORA BĂLĂCEANU - basket

Sunt sportivă de performanță, practic scrima și sunt componentă a lotului olimpic de floretă. Am multiple medalii la campionatele naționale și sunt campioană europeană la juniori. Cu Ileana mă antrenez din vara anului 2023. Ileana mă ajută să mă descopăr dincolo de limitele pe care ea mă învață să le explorez. O face cu prietenie și chiar dacă uneori îmi este greu, rezultatele mă motivează.

ANDREEA DINCĂ - scrimă

În doar câteva luni de la începutul programului meu de antrenament la TCH® Studio am dobândit o importantă creștere a rezistenței și a forței fizice, rezultatul unor antrenamente solicitante dar și interesante. Efortul depus cu susținerea antrenorilor într-o atmosferă prietenoasă, reprezintă prin abordarea profesională de care sunt caracterizate, o bază concretă pentru atingerea protețialului maxim în cariera oricărui sportiv.

MIHAI FLOREA - Karate Kyokushin

Colaboarea mea cu TCH® Studio a început cu o evaluare cu tehnologia Sparta Science. Am început cu identificarea puntelor slabe pentru care am avut ulterior antrenamente adecvate în contextul mai larg de prevenire a accidentărilor. Am conștientizat astfel cum pot face față solicitărilor la care-mi expun corpul fiind elevă la Martha Graham School of Contemporary Dance din New York. Alături de Ileana și de Radu am învățat multe despre corpul uman în general și despre rutina de refacere, am învățat despre disciplină, pozitivitate și iubirea de sine fără de care performanța nu este posibilă. Sunt ferictă și mă consider norocoasă să mă aflu sub îndrumarea lor.

NORA STANCU - balerină, dans contemporan

Pentru Natalia ca sportivă întîlnirea cu Ileana și cu Radu a fost extrem de benefică în primul rând pentru că găsește înțelegea de care are nevoie în parcursul ei de pregătire fizică și mentală pentru performanță. De când se antrenează la TCH® Studio, Natalia are o postură mult înbunătățită și este mult mai puternică, fiind conștientă și încrezătoare în propriile resurse - Raluca Mocanu, mama sportivei

NATALIA MOCANU - înot

La vârsta de 12 ani, Răzvan are deja 6 ani de când practică tenisul. Colaborare cu TCH® Studio, inițiată cu o evaluare realizată cu tehnologia Sparta Science, a reprezentat startul unui proces de creștere a performanțelor atletice care s-au concretizat în câștigarea unui turneu U12, Cupa 1 Iunie 2023.

RĂZVAN DINCĂ - tenis

Antrenându-mă la TCH® Studio am observat că am dobândit mai mută forță, am câștigat în mobilitate, mă simt mai puternică și am mai multă încredere în mine. Antrenorii pregătesc pentru mine exerciții solicitante și distractive, specifice sportului pe care îl practic și adecvat nevoilor mele de dezvoltare.

SOPHIA LIVADARIU - handbal

studio training challenge

Adresa:

Strada Văliug nr. 9, Sector 1, 013986

București, România

email: office@training-challenge.com

STUDIO
DOTĂRI DE EXCEPȚIE 100%
EVALUARE
METODE ȘTIINȚIFICE 100%
PLAN DE ANTRENAMENT
COMPETENȚĂ ȘI PROFESIONALISM 100%
REZULTATE
PERFORMANȚĂ ȘI SĂNĂTATE 100%

COLABORATORI

PARTENERI

SPONSORI