ECHIPA

Am construit conceptul Training Challenge®️ din dorința de a pune la dispoziția clienților noștri competențele noastre profesionale, experiența noastră competitivă și cunoștințele pe care în mod continuu le acumulăm despre tot ceea ce înseamnă sportul. Amatorii și profesioniștii deopotrivă sunt importanți pentru noi, cunoaștem realitatea fiecăruia și susținem dezvoltarea lor prin metode și tehnici de antrenament adecvate.

Parteneriatul nostru include sportivii, reprezentanții din industria de profil, sponsorii, partenerii, colaboratorii noștri – împreună cu toții am creat o comunitate în care inovația, dezvoltarea pe baze științifice, respectul și colaborarea crează o atmosferă de promovare a valorilor sportive spre beneficiul tuturor celor implicați.

Prin sport promovăm educația, incluziunea socială, diversitatea și coeziunea socială.

ILEANA ROȘU

Ileana a început activitatea sportivă la vârsta de trei ani  când părinții au dus-o la sala de gimnastică din necesitatea de a-i oferi un loc de joacă cu adevărat adecvat, fiind un copil foarte energic. Această energie a fost canalizată cu profesionalism, de la vârsta de opt ani a început activitatea competițională care a culminat încă din juniorat cu multiple titluri europene și mondiale.

Maturitatea a transformat pasiunea pentru sportul de performanță în profesia de antrenor prin care Ileana îndrumă pe cei ce vor să descopere ori să mențină un stil de viață în care sportul are un rol central. Împreună cu Radu Mandache a creat un concept de echilibrare a vieții cotidiene, de dezvoltare fizică și mentală prin sport destinat amatorilor și sportivilor profesioniști deopotrivă, numit Training Challenge®️.

Expertiză

Cei paisprezece ani de experiență în industria de fitness, au fost pentru Ileana un prilej de dezvoltare continuă obținând certificări și acumulând experiență în discipline ca Pilates, Pilates Mat, Fisio-Pilates, Pilates Props, Pilates Reformer, BOSU, Functional Training, TRX, SFT, Step Aerobic, Port De Bras și Integrated Power Stretch.

CALIFICARE

Harvard Medical School – Master of Medical Sciences in Global Health Delivery, Back Pain: finding solutions for your aching back
Waseda University Japan – Sport Injury and Prevention
Universitatea Creștină Dimitrie Cantermir – Studii de Securitate și Apărare
Universitatea Creștină Dimitrie Cantermir – Facultatea de Comunicare și Relații Publice
Dezvoltare fizica si mentala prin sport

RADU MANDACHE

Fondator alături de Ileana Roșu a conceptului Training Challenge®️ Radu este un pasionat al sportului dar mai presus de pasiune sunt pregătirea teoretică, studiul sistematic și experiența din aplicațiile practice, realizate în mod științific.

Radu a practicat sport de performanță, printre acesta și sporturi de contact – Kick-boxing, Ju-jitsu tradițional, judo – fotbal, squash, înot și polo pe apă.

Pe lângă activitatea managerială la TCH®️ Studio, Radu este Strength & Conditioning Coach la  Echipa națională de volei a României, la CSA Steaua Volei și la Progresul Spartac Fotb, a colaborat cu Rapis București și cu Academia de fotbal Bucharest United.

Expertiză

Cursuri de pregătire urmate în cei 16 ani de carieră, licențe și certificări:

MAT – Movement Assessment Technologies, Procedos, Functional Training Performance – Matthew Griffits, Elastic Bands, Gunnex, TRW @ The Movement, Hata Yoga 200h, LAF Method Pilates – Juan Castellano, SFT, Free Surface Training – Dimitris Gourgos, Kinesio Taping, Strength and Conditioning Certification – ANEFS, BOSU Instructor – Daniel Gonzales, Khai Bo Instructor, Steel Programs – Steel Combat, Steel Programs – Steel Tonic, Personal Trainer- Level I & II, Schwinn Cycling Instructor.

Management sportiv în industria de fitness, inclusiv a activităților în mediul acvatic. 

Dezvoltarea centrului de recuperare medicală Bery Fitness Spa Rehabilitation Center.

CALIFICARE

Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București, Romania – Doctorat în științele motricității umane cu teza Cercetări privind îmbunătățirea calității vieții copiilor diagnosticați cu osteogeneză imperfectă prin exerciții în mediul acvatic

Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București, Romania – Masterat în nutriție și remodelare corporală

Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București, Romania – Curs postuniversitar de Preparator fizic Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București, Romania – Licență în kinetoterapie și motricitate
STUDIO
DOTĂRI DE EXCEPȚIE 100%
EVALUARE
METODE ȘTIINȚIFICE 100%
PLAN DE ANTRENAMENT
COMPETENȚĂ ȘI PROFESIONALISM 100%
REZULTATE
PERFORMANȚĂ ȘI SĂNĂTATE 100%

COLABORATORI

PARTENERI

SPONSORI