STUDIO

Studioul Training Challenge®️ răspunde exigențelor conceptului nostru: construcția unui plan de antrenament bazat pe o evaluare holistică, implementat de experți în pregătire fizică. Infrastuctura studioului nostru face posibilă creșterea performanței atletice, prevenirea și reintegrarea după accidentare, îmbunătățirea stării generale de sănătate.

evaluare

Primul și cel mai important pas în colaborarea cu un atlet este evaluarea fizică. Cheia succesului planului de antrenament este cunoașterea parametrilor rezultați din evaluare și utilizarea acestora de către experții noștri. Adaptarea planului de antrenament se realizează în funcție de datele furnizate de reevaluările periodice. 

personal training 1:1

Ședințe de antrenament individuale realizate în concordanță cu un plan creat în urma evaluării inițiale și a obiectivelor stabilite.
Experții noștri în dezvoltarea fizică și mentală monitorizează progresul sportivului utilizând instrumente științifice de evaluare.

personal training mini group

Sesiuni de antrenamente individualizate care se desfășoară în grup, alături de alte 4 – 6 persoane. Participanții beneficiază de interacțiunea motivatoare a grupului.

TCH®️ Group Training

Antrenamente inovatoare adecvate grupurilor în care fiecare participant este integrat.
Clasele sunt create de experții noștri având diverse obiective: forță, mobilitate, agilitate pentru o dezvoltare completă și echilibrată a fiecărui participant.

EVALUARE

Cunoașterea biodinamicii corpului uman, cea mai importantă etapă în performanță.

OBIECTIVE

Definirea rezultatelor, a performanțelor și a procesului constituie obiectivele unui atlet amator sau de performanță.

PLANIFICARE

Designul programului de antrenament bazat pe evaluare și obiective având viziunea realizării celei mai înalte performanțe.

EDUCAȚIE

Conștientizarea potențialului și a resurselor personale ale sportivului, creșterea încrederii și a autonomiei în pregătire.

studio training challenge

Adresa:

Strada Văliug nr. 9, Sector 1, 013986

București, România

email: office@training-challenge.com

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

COLABORATORI

PARTENERI

SPONSORI