EVENIMENTE

Evenimentele sportive organizate de Training Challenge® au ca scop promovarea sportului ca factor de dezvoltarea a competențelor sociale la nivel individual sau de grup, dincolo de bucuria de a practica diverse discipline sportive. Pentru tineri, sportul este un vector de creștere a rezultatelor școlare, de eliminare a comportamentelor distructive la fel cum pentru adulți este un mijloc de dezvoltare personală, profesională, de bunăstare cognitivă și fizică. Evenimentele TCH® sunt planificat și elaborate ținând cont de participanți, de integrarea tuturor acestora prin joc și competiție, considerând capacitățile fizice ale fiecăruia.

vacanȚe active

Vacanțele TCH® au un program zilnic în care antrenamente diversificate se îmbină cu jocuri și practicare unor sporturi ca înotul, kayak pe mare ori patinajul. Sportul ne ajută să creem un cadrul de socializare important, participanții la tabelere TCH® beneficiază de integrarea în comunitatea noastră. Părinții și copiii participă la activitățile sportive create de noi cu scopul de a realiza o experiență importantă, de interacțiune  pozitivă, producătoare de amintiri frumoase și conexiuni armonioase. 

Vacanțele TCH® se desfășoară în baze sportive atent selecționate, beneficiind de cele mai bune dotări și condiții de cazare.  

evenimente sportive

Organizăm evenimente competitive, non competitive și promoționale, animate de pasiunea pentru sport, prin care fiecare participant își va descoperi punctele de forță și bucuria pentru mișcare, joc, dezoltare fizică și sănătate.

team building

Prin practicarea unor activități sportive, grupurile dobândesc coeziunea unei echipe în care fiecare participă la succesul comun prin colaborare bazată pe încredere și respect.

GALERIE

studio training challenge

Adresa:

Strada Văliug nr. 9, Sector 1, 013986

București, România

email: office@training-challenge.com

COLABORATORI

PARTENERI

SPONSORI