Asociația Training challenge®️

Asociatia Training Challenge®️ are drept scop educația sportivă, promovarea sportului și a disciplinei sportive, pentru tineri, juniori și seniori, amatori sau profesioniști, precum și identificarea, inițierea, proiectarea, susținerea și derularea de proiecte și programe cu impact instructiv-educativ în toate domeniile sportive, prin desfășurarea de activități constând în selecția, inițierea și pregătirea specificã a sportivilor în sporturi individuale sau pentru constituirea unor echipe performante, în vederea participării la competițile naționale și internaționale.

Tranining Challenge®️ este un concept de dezvoltare fizică și mentală prin sport, având ca obiectiv dobândirea echilibrului vieții cotidiene prin disciplină și educație, destinat amatorilor și sportivilor profesioniști deopotrivă.
Abordarea completă a realității fiecărei persoane, evaluarea celor mai importanți parametri fizici și integrarea la 3600 cu informații despre stilul de viață, ne permit să elaborăm un program complet și adecvat unui parcurs care să garanteze atingerea obiectivelor stabilite.

Avem la dispoziție un studio privat unde realizăm evaluarea, pregătirea fizică, creșterea performanței sportive și reintegrarea motorie cu ajutorul tehnologiei, urmând proceduri care încorporează un volum imens de date obținute prin metode științifice.

Echipa noastră de specialiști elaborează programe personalizate și oferă asistență continuă fiecărei persoane – fie sportiv amator ori de performanță – în funcție de necesitățile și obiectivele stabilite.

aici ar trebui să fie lista/imaginile cu beneficiarii acestor fonduri