Eveniment Training challenge®️

Invităm alături de Echipa Training Challenge®️ pe toți cei care doresc să evadeze din rutină, din stress-ul cotidian și să experimenteze o vacanță activă.

Taberele și vacanțele sportive create exclusiv de Training Challenge®️ îmbină într-un mod captivant și interactiv activități sportive, jocuri, divertisment acvatic și de plajă, activități body & mind. Acest eveniment se adresează tuturor pasionaților de sport cu orice nivel de pregătire fizică. Activitățile sunt organizate sun forma unor antrenamente adecvate tuturor, adulților și copiilor în egală măsură.

Pentru această ediție am ales o destinație particulară aflată pe Insula Limnos unde ne vom bucura și de o bogată experiență culinară oferită de delicioasa bucătărie grecească.
Facilitățile de cazare sunt asigurate într-un complex de tip aparthotel modern, înconjurat de o grădină specifică insulei și în perfectă armonie cu aceasta. Fiecare unitate de cazare se constituie dintr-un apartament de 45mp, compus dintr-o zonă de zi dotată cu canapele, zonă de luat masa și bucătărie complet utilată, dormitor cu pat dublu și baie privată, zonă de relaxare.

DURATA

9 zile / 8 nopți

CAZARE

Bugalow apartments, Myrna, Limnos, Grecia
Mic dejun inclus

ACTIVITĂȚI

zilnic antrenamente / activități sportive, jocuri, divertisment acvatic și de plajă, activități body & mind

ECHIPA Training challenge®️

ILEANA ROȘU

Dezvoltare fizica si mentala prin sport

RADU MANDACHE

Tranining Challenge®️ este un concept de dezvoltare fizică și mentală prin sport, având ca obiectiv dobândirea echilibrului vieții cotidiene prin disciplină și educație, destinat amatorilor și sportivilor profesioniști deopotrivă.

DORESC DETALII SUPLIMENTARE

GALERIE